Faglig blogg om digital markedsføring
Thea Kristensen
Om meg

Om meg

Mitt navn er Thea Kristensen. Jeg er 21 år, og er andreårsstudent ved Høyskolen Kristiania på bachelorstudiet i markedsføring og merkevareledelse.

Våren 2021 har jeg valgt å fordype meg i digital markedsføring. Dette er et område jeg har en genuin interesse for, og jeg ser frem til å lære mye det kommende halvåret. Dette er en faglig blogg hvor jeg vil ta for meg spennende temaer innenfor digital markedsføring og vil ta dere med på min digitale reise.

Ved siden av studiet mitt jobber jeg i klesbutikken, Sommer & Vinter på Jessheim. Sommer & Vinter er en motebutikk som selger kjente merkevarer, eksempelvis Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger og Holzweiler. Det å skape gode kundeopplevelser og kunderelasjoner har alltid vært en av mine lidenskaper og jeg stortrives i butikken som selger. Jobben har gjort det mulig å sette teorien fra studiet ut i praksis og gitt meg en mulighet til å utvikle meg videre. Lexington og Varsity er to merkevarer jeg har fått ansvar for.

I tillegg Sommer & Vinter er jeg ansvarlig for sosiale medier i eventbyrået, Lead Event. Min oppgave er å bygge opp deres digitale plattformer på Instagram, Facebook og LinkedIn. Det er veldig spennende og jeg får virkelig benyttet faget, digital markedsføring, i praksis. Jeg ser frem til veien videre og mulighetene det kan bringe.

Kontakt meg gjerne på e-post:

thea_kristensen@hotmail.no

+ 47 90 11 34 54